Yoga for the special child Basic 1 radionica od 10. do 15. svibnja 2019.

Yoga for the special child Basic 1 je sveobuhvatan, iskustven šestodnevni trening kojim ćete steći sve potrebne alate i vještine koji su vam potrebni da krenete s podučavanjem yoge za djecu s teškoćama u razvoju.

Na tečaj se mogu prijaviti yoga učitelji, yoga učenici, školski učitelji, zdravstveni radnici, radni terapeuti, fizioterapeuti, roditelji djece s teškoćama u razvoju i svi koji su zainteresirani pomoći djeci s teškoćama u razvoju putem yoge.

Sonia Sumar, koja razvija ovu metodu već 45 godina, uporište je našla u klasičnoj Integralnoj hata yogi, stoga metoda Sonie Sumar sadrži sve elemente Integralne hata yoge: pjevanje, vježbe očiju, tehnike disanja – pranayame, fizičko vježbanje – asane, duboko opuštanje i meditacija – yoga nidra.

Ovaj terapeutski yoga pristup je siguran i nježan, no vrlo moćan i koji pomaže poboljšati život djece s teškoćama u razvoju diljem svijeta. Metoda Sonie Sumar je prikladna za svaku dob i svako zdravstveno stanje.

Što ćete naučiti

Na ovoj radionici naučiti ćete kako raditi s bebama i djecom do 12 godina. Sonia će podijeliti svo svoje znanje i iskustvo. Voditi će vas kako da produbite svoje znanje o yogi, tako da razvijete svoju vlastitu yoga praksu i steknete razumijevanje za ovu metodu – primarne vrijednosti i strukturu.

Dnevni raspored

Edukacija će se održavati od 10. do 15. svibnja 2019., svih 6 dana od 9:00 do 17:00 sati. Tokom dana imati ćete pauzu za ručak od sat vremena i povremene pauze za čaj. Čaj i grickalice su osigurani. Priručnik/radna knjiga, kao i ostali potrebni materijali, također su osigurani.

Treći, četvrti i peti dan imati ćete priliku promatrati demonstraciju metode. Sonia će raditi s djecom 1 na 1, primjenjujući metodu, a sve kako bi još bolje mogli usvojiti i dobiti bolji uvid kako metoda djeluje. To je izvrsna prilika za sve sudionike radionice ne samo da vide već i da razgovaraju, postavljaju pitanja i istražuju sve što su naučili do tada tokom tjedna.

Tokom radionice Sonia vodi kratke yoga satove s ciljem da razvijete svoju redovnu yoga praksu koju možete dalje nastaviti kod kuće.

Jako je bitno da ste u mogućnosti razumjeti i iskusiti dobrobiti yoge na svom vlastitom tijelu/sebi prije nego pokušate to iskustvo prenijeti i podijeliti s djetetom s teškoćama u razvoju.

(Molimo vas da ovo zapamtite, ova radionica vas neće kvalificirati da vodite uobičajene yoga satove s odraslima. Da bi mogli voditi tu vrstu satova, potrebno je završiti trening za učitelja yoge u trajanju od 200 sati, a koji možete završiti kod Sonie Sumar ili u bilo kojoj yoga školi.)

Akreditacija/certifikat

Na kraju tečaja dobiti ćete certifikat koji je prepoznat od britanskog i američkog Yoga saveza. Sa ovim certifikatom možete podučavati djecu od 0 do 12 godina. Ako se odlučite na podučavanje, u nekim je zemljama obavezno osiguranje (u Hrvatskoj i zemljama iz regije to osiguranje nije obavezno).

Također, moći ćete se prijaviti za licencu Yoga for the special child praktičara, što znači da ćete moći koristiti „Yoga for the special child Practitioner“ titulu, logo YSC, a vaši će kontakt podaci biti na službenoj web stranici YSC. To je odličan način pronalaženja klijenata, jer je web stranica prepoznata globalno i ima puno posjeta. Također, biti ćete povezani sa YSC obitelji. Obitelj YSC je široka mreža fantastičnih i posvećenih yoga terapeuta koja nudi potporu.

Cijena

Rane prijave do 15.4.2019.:
5 600,00 Kuna (750,00 Eura za uplate iz inozemstva)

Rezervacija mjesta:
1 500,00 Kuna (200,00 Eura za uplate iz inozemstva), a ostali iznos potrebno je platiti do 15.4.2019.

Kasne prijave nakon 15.4.2019.:
6 000,00 Kuna (800,00 Eura za uplate inozemstva) platiti odjednom najkasnije do 1.5.2019.

Mjesto održavanja

Zagreb (točnu lokaciju ćemo objaviti naknadno)

Smještaj

Ako vam je potreban smještaj, najjednostavnije je da pogledate ponudu na airbnb.com ili booking.com.

Za prijave i u slučaju dodatnih informacija

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja pošaljite svoj upit na mail [email protected] .

Prijaviti se možete preko linka https://goo.gl/forms/X5Ho1qxaravg6R442

Veselimo se susretu i druženju.

Dobrodošli u veselu obitelj Yoga for the special child!