Radionica o Yogi i Ayurvedi za prevladavanje depresije, anksioznosti, nesanice i iracionalnih strahova

Radionica online i uživo u Sjevernoj Makedoniji o Yogi i Ayurvedi za prevladavanje depresije, anksioznosti, nesanice i iracionalnih strahova. Današnji moderni način života donosi niz izazova koji utječu na naše mentalno i emocionalno blagostanje. Ako imate izazove kao što su depresija, anksioznost, nesanica i iracionalni strahovi, priključite se našoj radionici. Depresija ozbiljno stanje koje može […]

Radionica online i uživo u Sjevernoj Makedoniji o Yogi i Ayurvedi za prevladavanje depresije, anksioznosti, nesanice i iracionalnih strahova.


Današnji moderni način života donosi niz izazova koji utječu na naše mentalno i emocionalno blagostanje. Ako imate izazove kao što su depresija, anksioznost, nesanica i iracionalni strahovi, priključite se našoj radionici.

Depresija ozbiljno stanje koje može utjecati na naše raspoloženje, motivaciju i opću kvalitetu života. Ako se suočavate s depresijom, naša radionica pruža podršku i tehnike koje će vam pomoći u oslobađanju od depresivnih simptoma i povratku radosti i smislu u život.
Anksioznost može nametnuti stalnu zabrinutost, strahove i tjeskobu koji ometaju našu svakodnevicu. Naša radionica će vam pružiti alate i tehnike yoge i ayurvede za smirivanje uma, smanjenje anksioznosti i povrat ravnoteže.
Problemi sa spavanjem, kao što je nesanica, mogu imati negativan utjecaj na našu energiju, koncentraciju i opću dobrobit. Kroz prakse joge i ajurvede, naučit ćete kako poboljšati kvalitetu sna i uspostaviti zdravu rutinu spavanja koja će vam pomoći da se osjećate odmorno i obnovljeno.
Iracionalni strahovi mogu nas ograničavati i spriječiti nas da živimo punim potencijalom. Na radionici ćete naučiti tehnike za suočavanje s tim strahovima, razumijevanje njihovog podrijetla i osnaživanje kako biste prevladali te prepreke i živjeli hrabrije.


Ovi izazovi nisu rijetkost u današnjem društvu, a naša radionica je tu kako bi vam pružila podršku, vodstvo i alate za prevladavanje tih izazova. Pružit ćemo vam sigurno i poticajno okruženje gdje ćete se moći povezati sa sobom, ali i s drugima koji prolaze kroz slična iskustva. Neka ova radionica bude vaša prilika za preokret, iscjeljenje i osobni razvoj.


Gdje: Sjeverna Makedonija, Skopje ili online.
Kada: 12. i 13. 8. 2023., svaki dan po tri sata od 8:00 – 11:00 sati
Cijena: 100 EUR za rane prijave do 1.8.2023., 150 EUR za prijave nakon 1.8.2023.
Kontakt: za više informacija i prijave kliknite ovdje.