Putovanje prema dubokom iscjeljenju: Retreat za integraciju emocija i tijela

Pozivamo vas na nevjerojatno putovanje prema dubokom iscjeljenju na našem retreatu pod nazivom "Putovanje prema dubokom iscjeljenju: Retreat za integraciju emocija i tijela". Ova nevjerojatna prilika kombinira tehnike Emmett, Access Bars, ayurvedu i yogu kako biste proživjeli cjelovito iskustvo integracije tijela i uma.

Tijekom ovog retreata, pružit ćemo vam alate i tehnike koje će vam pomoći u otkrivanju i oslobađanju duboko ukorijenjenih emocionalnih blokada. Voditeljice programa voditi će vas kroz sljedeće metode i prakse: 

 1. Emmett Tehnika: Istražite moć ovog inovativnog pristupa koji koristi lagane dodire kako bi se oslobodile napetosti i blokade u tijelu. Ova tehnika omogućava energiji da slobodno teče kroz tijelo, potičući iscjeljenje na dubokoj razini. 
 1. Access Bars: Iskusite transformaciju uma i osjetite duboko opuštanje kroz blage dodire na određenim točkama na glavi. Ova tehnika će vam pomoći u oslobađanju negativnih uvjerenja, ograničenja i stresa, otvarajući vrata prema novim mogućnostima. 
 1. Masaža abdomena (ayurveda, chi nei tsang i maya,; maya – maternica, ayurveda – probava, chi nei tsang – detoks organa): Duboko se povežite s vlastitim tijelom kroz ovu drevnu tehniku. Masaža abdomena će pomoći u oslobađanju emocionalnih blokada i vraćanju harmonije u probavni sustav, dopuštajući tijelu da se iscjeljuje i obnavlja. 
 1. Yoga: Uključite tijelo, um i dušu kroz holistički pristup yoge. Otkrijte snagu disanja i pokreta, povežite se s vlastitom unutarnjom mudrošću i otvorite prostor za duboko iscjeljenje, kroz nježne i blagotvorne položaje tijela koji će podržati integraciju emocija i tijela. 
 1. Individualne i grupne edukacije iz područja primjene ayurvedskih principa u svakodnevnom životu modernog čovjeka: kako s lakoćom organizirati dan i jelovnik, te kako postupno uvesti životne promjene koje nas vode prema uspjehu i zadovoljstvu. 

Ovaj retreat će se održati u prekrasnom okruženju, stvarajući miran i poticajan prostor za vaše osobno putovanje iscjeljenja. Pridružite nam se na ovom nezaboravnom putovanju prema dubokom iscjeljenju, gdje ćete se povezati sa sobom na dubljoj razini, otpustiti stres i otvoriti se novim mogućnostima. 

Zašto da si priuštite ovaj retreat, ovo putovanje prema sebi: 

 • dubinski istražite i otpustite emotivne terete koji vas mogu ograničavati 
 • povežite se sa svojim tijelom na dubljoj razini, da razumijete i oslobodite emocionalne blokade te postignite unutarnju ravnotežu i cjelovitost 
 • manjite napetost mišića, oslobodite se stresa i stvorite unutarnji mir 
 • kroz individualni rad i grupne aktivnosti, istražite svoje unutarnje svjetlo, prepoznajte i transformirajte ograničavajuća uvjerenja te se otvorite za osobni rast i razvoj 
 • inspirativno okruženje i podrška. 

Ovaj retreat pružit će posebnu pažnju zdjelici, abdomenu, donjem dijelu leđa, maternici i jajnicima, omogućujući duboko iscjeljenje i obnovu ovog važnog područja tijela. Kroz Emmett Tehniku, Access Bars, masažu abdomena i ayurvedske životne principe, te yogu, oslobodit ćete nakupljene napetosti i blokade u tim dijelovima tijela, potičući protok energije i ravnotežu. Iskusiti ćete tehnike koje pomaže u oslobađanju emocionalnih blokada koje se mogu taložiti u zdjelici, abdomenu, donjem dijelu leđa, maternici i jajnicima, što može donijeti olakšanje i emocionalno osnaženje. Kroz rad na ovim područjima, možete osloboditi stres, napetost i negativne emocionalne obrasce, potičući protok energije i poticanje prirodne ravnoteže, te olakšanje od fizičkih nelagoda kao što su bolovi, grčevi ili hormonalne neravnoteže. 

Što to zapravo znači u svakodnevnom životu? 

Simptomi s kojima se moderan čovjek najčešće susreće su: problemi sa spavanjem, nervoza, anksioznost, strahovi, općeniti slabiji rad svih sustava organa, a samim time i smanjena učinkovitost. Ako želite poboljšati raspoloženje, smanjiti napetost, poboljšati komunikaciju, stvoriti osjećaj unutarnjeg mira, otpustiti razne negativne misli koje znamo imati, povećati svjesnost, onda nam se pridružite od 16. – 18. 6. 2023. na imanju Ekodrom.

Dnevni raspored: 

Dolazak na imanje: 16.6. od 15 do 17 sati.

Odlazak s imanja: 18.6. do 17 sati.

Prvi dan: 

17:00 – 18:30 grupna yoga 

19:00 – 21:00 večera i druženje 

Drugi dan: 

06:00 – 08:00 grupna yoga 

08:00 – 09:00 doručak i druženje 

9:30 – 12:30 masaže, edukacija 

13:00 – 15:00 ručak i druženje 

15:00 – 17:00 masaže, edukacija 

17:00 – 18:30 grupna yoga 

19:00 – 21:00 večera i druženje 

Treći dan: 

06:00 – 08:00 grupna yoga 

08:00 – 09:00 doručak i druženje 

9:30 – 12:30 masaže, edukacija 

13:00 – 15:00 ručak i druženje 

15:00 – 17:00 odlazak s imanja i završno druženje 

Posebne napomene za masažu abdomena: 

 • ponesite svoju maramu;
 • masaža se ne može prakticirati kod trudnica, prvih par dana menstruacije, 2- 3 mjeseca nakon operacije; 
 • ako imate spiralu ili nešto slično, obavezno napomenite;
 • tretman se radi na prazan želudac tj. 1 – 1.5 sat prije tretmana nemojte jesti.

Cijena: 

347,00 Eura (uključeno: program, smještaj, hrana). Uplatu je potrebno izvršiti prije održavanja retreata na IBAN: HR 43 23400091110956363.

Prijave: 

Svoj dolazak potvrdite emailom na [email protected].

O voditeljicama: 

Sandra Begović je osnivačica i voditeljica GitaZen holističkog centra. Osam godina bila je mama djevojčice Gite zbog koje je otkrila snagu, učinkovitost i nužnost holističkog pristupa iscjeljenju. LMNT metodu ima priliku učiti od zime 2017. godine, prvo od dr. Lajpatrai Mehre (osnivača i začetnika metode), a kasnije nastavlja učiti od njegove desne ruke Ramchandrana Srinivasa i aktivno sudjelovati u edukaciji i konzultacijama koje se provode u sklopu GitaZen holističkog centra pod njegovim mentorstvom. Od prvog trenutka kada se susrela s LMNT metodom, cilj joj je bio prakticirati je u Europi. Sandra je yoga praktikant za djecu s teškoćama u razvoju, yoga učitelj i ayurvedski konzultant, student ayurvedske medicine na Europskoj akademiji ayurvede i LMNT terapeut u procesu dobivanja certifikata. Živi i radi u Hrvatskoj.

Zovem se Mia Šarić, imam 36 godina i iako cijeli život osjećam da ću biti “terapeut”, nisam znala točno kakav. Kroz godine sam pohađala razne tečajeve, seminare, sve do čega sam mogla doći ali ništa nije izazvalo osjećaj “e to je to!”. Majka sam dvoje djece a cijela priča mi se iskristalizirala kada je na svijet došla moja kćerka. Zbog izazova koji su stavljeni pred nju a tako i pred mene, upoznajem Sandru koja me polako vodi u svijet Ayurvede. S vremenom pronalazim Emmett terapiju koja mi se odmah jako svidjela jer sam rezultate gledala i pratila na kćerki te sam završila za Emmett terapeuta 1-6 modul i  Emmett professional level 1. U ovu tehniku kao da sam zaljubljena, uživam u svakom tretmanu, radim je s lakoćom i polazna mi je točka za sve ostalo.  Put me s vremenom doveo do Paule i njenog tečaja za masažu abdomena po drevnim tehnikama te završavam tečaj za istu. Ova masaža je intimna, nježna, duboka, opuštajuća, čisti i ostavlja prostora za nova, ljepša iskustva.  Sve tehnike koje biram za sebe i druge su duboki ali nježni rad sa tijelom. Doživljavam ih kao pomoć našem tijelu da proradi sve što treba te da se vrati u balans na svim razinama.   Kroz ovih nekoliko godina koliko je naša kćer sa nama, munjevitom brzinom mi se iskristaliziralo što to viče “to je to” i u tom smjeru idem i dalje :).  Veselim se pokazati i vama koliku moć imaju nježne tehnike. 

Galerija fotografija: